Изчисти
Цена
Производители
Цвят
Размер
Каталог

Гранитогрес - подови плочки

Покажи:
Подредба:
Koлекция Гранитогрес хексагон Africa на ITT (Испания). Представяме селекция шестоъгълен гранитогрес..
77,80лв.
Koлекция гранитогресни плочки за баня – подови плочки от селекцията Mindanao на – Absolut Keramika..
60,54лв.
Представяме ви решения гранитогрес за под и за стена от модернистичната колекция Metal на Roca (Исп..
89,21лв.
Страхотна колекция гранитогресни плочки на Ceramica Rondine (Италия), с името „Ню Йорк”. Тя е кръст..
108,00лв.
Представяме на вашето внимание гранитогрес Portofino на Vives Ceramica (Испания) – колекция която в..
77,00лв.
Имаме удоволствието да ви представим колекция гранитогресни плочки „Stone Box” на GAYAFORES (Испани..
50,80лв.
Представяме ви специална колекция гранитогрес за външно полагане Tex 2 см на Vives Ceramica (Испани..
148,55лв.
Страхотна колекция гранитогресни плочки на Ceramica Rondine (Италия), с името „Венеция”. Тя е кръст..
126,00лв.
Представяме ви атрактивна колекция гранитогресни плочки Claque на Roca (Испания). Това е концепция ..
89,21лв.
Голяма колекция плочки за баня – Recover на Aparici (Испания). Това е колекция, която представя изк..
84,43лв.
Имаме удоволствието да ви представим колекция гранитогресни плочки за модерни пространства „Oregon”..
65,33лв.
Гранитогрес за баня – Peak Naturеl 60/60 – цвят естествено дърво, разграфена повърхност като диаго..
29,90лв.
Гранитогресни плочки за баня мрамор ефект – Arya 60/120 -13%
Гранитогресни плочки за баня – Arya 60/120 – чист светъл мрамор ефект; Колекция Arya на Ege Seram..
59,60лв. 51,90лв.
Имаме удоволствието да ви представим колекция гранитогресни плочки за баня „Osaka” на GAYAFORES (Ис..
50,80лв.
Гранитогресни плочки имитация на дърво dWood – декоративна и силно естетическа колекция на Aparici ..
114,83лв.
Декоративен гранитогрес за под – Vulkan Decor Flower Oro – от колекцията Vulkan на Gambarelli (Ита..
124,23лв.
Декоративен гранитогрес за под – Vulkan Decor Flower Silver – от колекцията Vulkan на Gambarelli (..
124,23лв.
Представяме ви изключителна модернистична дизайнерска колекция гранитогрес Bondi на Aparici (Испа..
102,20лв.
Дизайнерска колекция гранитогрес – Memento  -70%
Модернистична колекция гранитогрес Memento на Джовани Барбиери – част от уникалните колекции с ефек..
136,30лв. 40,89лв.
Представяме ви уникална колекция гранитогрес от испанския производител Aparici. Колекцията се казва..
190,80лв.
Изящен гранитогрес в кафяв акцент – Cassic Emperador Brown -41%
Изящен гранитогрес – Cassic Emperador Brown – ефект мрамор в кафяв акцент; Модел на Mapisa, Испан..
49,00лв. 28,90лв.
Още името на колекцията Terre подсказва какво са ни приготвили от дизайнерския и технологичен отдел..
66,80лв.
Представяме ви възхитителна колекция гранитогрес от испанския производител Aparici. Колекцията се ..
94,71лв.
Представяме ви декоративна колекция керамични плочки и гранитогрес Kilim на Aparici (Испания). Какт..
141,34лв.
Гранитогрес - подови плочки


ДИЗАЙН
Нашият уеб сайт Bania24.com предлага лесен процес на покупка и брошури за електронно четене. Разберете всичко за плочките и инструменти и аксесоари за монтаж, в онлайн магазина на Bania24! Възможностите за поставяне на гранитогрес са много. Най-честите места, където са поставени плочки са банята и кухнята. Кухненските шкафове, електроуреди уреди и средствата в банята, ваната, душа и басейна заемат най-много място. Нашите подови плочки от гранитогрес са с модерен ергономичен дизайн, гарантирано качество, в съответствие с международните стандарти, както и специални характеристики, които ще видите в продуктовото описание. Ние предлагаме гранитогрес за жилища, гранитогрес за вили, гранитогрес за спа центрове, гранитогрес за арт галерии, гранитогрес за резиденции, гранитогрес за посолства, гранитогрес за хотели, гранитогрес за хостели, гранитогрес за офиси, както и гранитогрес за всички видове сгради в частния и публичния сектор.
Стил
Bania24.com предефинира лукса. Неговите продукти говорят на свой собствен език. „Свободните”, добри повърхности могат да бъдат покрити с плочки в неутрален цвят, който може да постигне хармонични и естетични резултати. В хола, ако е постлан килим със смели проекти, изберете светъл цвят плочки за по-просторен и неутрален дизайн. В Bania24.com ще срещнете всякакви стилове гранитогрес онлайн – декоративен гранитогрес, класен гранитогрес, луксозен гранитогрес, изящен гранитогрес, елегантен гранитогрес, стилен гранитогрес, неконвенционален гранитогрес, арт гранитогрес, поп арт гранитогрес, дизайнерски гранитогрес, хубав гранитогрес, античен гранитогрес, уникален гранитогрес, оригинален гранитогрес, марков гранитогрес, висококачествен гранитогрес, първокласен гранитогрес, качествен гранитогрес, класически гранитогрес, модерен гранитогрес, винтидж гранитогрес, ретро гранитогрес, изтънчен гранитогрес и още много други стилове гранитогрес на ниски цени.
Цветове
В нашия онлайн магазин Bania24.com съществува богат набор от размери и цветове на подови плочки от гранитогрес. Тук всеки от Вас може да намери перфектните за него плочки с матирана или глазирана повърхност с калибровани или рустикално неравни страни. Инженерното имитиране на камък и дървесина са функционално и естетично решение за Вашето интериорно пространство, като се предлага във варианти гранитогрес или теракота. Ние разполагаме с гранитогрес червено и бяло, гранитогрес черен гланц, гранитогрес бял гланц, бял гранитогрес, черен гранитогрес, сив гранитогрес, жълт гранитогрес, бежов гранитогрес, кафяв гранитогрес, червен гранитогрес, тъмно сив гранитогрес, гранитогрес графит, гранитогрес екрю, тъмно кафяв гранитогрес, тъмно червен гранитогрес, гранитгрес черен гланц, шарен гранитогрес, гранитогрес дървесна шарка и още много цветове гранитогрес на най-ниски цени.
Разновидности
В Bania24.com ще намерите плочки гранитогрес онлайн, дървен гранитогрес, грапав гранитогрес, гранитогрес гланц, гранитогрес имитация на камък, гранитогрес с имитация на дърво, гранитогрес имитация на паркет, гранитогрес луксозен, гранитогрес мразоустойчив, гранитогрес студоустойчив, гранитогрес шумоизолиращ, гранитогрес влагоизолиращ, гранитогрес София, Terakot, granitogres, гранитогрес за баня, гранитогрес София, плочки гранитогрес, гранитогрес каталог, гранитогрес за тераса, гранитогрес тип паркет, калиброван гранитогрес, глазиран гранитогрес, неглазиран гранитогрес, полиран гранитогрес, гранитогрес баня, гранитогрес гланц, гранитогрес дърво, гранитогрес евтин, гранитогрес лепене и много други видове гранитогрес на промоция.
Модели
В Bania24 ще намерите евтини плочки гранитогрес, гранитогрес гранит, гранитогрес рустик, гранитогрес тип дърво, гранитогрес тип паркет, гранитогрес кухня, гранитогрес камък, гранитогрес тип мрамор, гранитогрес тип ламинат, terakot, podovi plo4ki, гранитогрес цени, гранитогрес размери и гранитогрес цветове.
Размери
Добрите качествени плочки от гранитогрес са един от най-популярните решения за баня, кухня, и други области на къщата или градината. Плочките от гранитогрес днес са във висша степен индустриален продукт. Разнообразието от модели, размери и цветове са изключително големи. Bania24 разполага с гранитогрес големи плочки, гранитогрес малки плочи, гранитогрес големина, гранитогрес обемно тегло, гранитогрес тегло, гранитогрес дебелина и много други видове гранитогрес на ликвидация.
ПРИЛОЖЕНИЕ
Гранитогрес характеристиките са, че той е материал, който се създава по изкуствен начин. Той води началото си от 80-те години на 20ти век. Този модерен материал, под формата на плочки, е открит в Италия и веднага получава световна популярност. Той представлява порцеланово-керамично изделие и често бива сравняван с гранит. Гранитогресът се създава на 4 етапа. Първо се смесва, след това се пресова, изгаря и накрая се обработва. От значение е как е обработена повърхността му, като така дефинираме следните типове от това изделие – калибриран, глазиран, матиран, полиран и ненапълно полиран. Якостта, съвременния облицовъчен външен вид и утилитарното приложение го превръщат в неизменна част на модерното обзавеждане.
ЦЕНИ
В Bania24 ще намерите намаления, продукти в акция и промоции на оригинални модели, внасяни само и единствено от нас. Пестите време и всичко това на ексклузивни цени. Неподражаемата синергия между цена и качество ще Ви направи наш почитател за дълго. Всички видове гранитогрес с цена на квадрат, можете да поръчате в удобно за вас време и те ще пристигнат в коректния срок на всеки посочен обект в цялата страна.
МАРКИ/ЗАВОДИ
В онлайн магазина ни ще намерите широка гама на гранитогрес с уникален дизайн от утвърдени на световния пазар италиански, германски, испански, китайски, бъгарски, гръцки и пр. производители. Такива са фирмите CIFRE, MAPISA, IRIS, FMG и много още.
ПРОИЗХОД
Ние предлагаме гранитогрес на най-ниски цени - италиански гранитогрес, испански гранитогрес, гръцки гранитогрес, български гранитогрес, турски гранитогрес, китайски гранитогрес и други.
НАЛИЧНОСТИ
Ние разполагаме с много големи наличности в нашите складове и шоуруми. Заповядайте и изберете гранитогрес, който да съвпадне със стила и дизайна на Вашето интериорно пространство.
ТРАНСПОРТ
Купувайки цяла баня и при поръчки на плочки над определената сума Вие имате възможност да ползвате абсолютно безплатно фирмения ни транспорт.
МАГАЗИНИ
Bania24 разполага с магазини и складове в София, Благоевград и Разлог. Когато поръчвате по електронен път плочки от нас може да избирате от богата и многообразна продуктова гама, която се доставя с куриер в цялата страна.