Изчисти
Цена
Производители
Цвят
Обем
Избор на цвят
Каталог

Мивки от порцелан

Покажи:
Подредба:
Продукт: Бял порцеланов умивалник за монтаж върху плот – модел ICB 867 от колекциите умивалници на ..
103,40лв.
Продукт: Бял порцеланов умивалник за плот монтаж – модел ICB 864 WHITE от колекциите умивалници на ..
199,00лв.
Продукт: Бял порцеланов умивалник за стена – тип овална купа – модел ICB 805 от колекциите умивалн..
106,00лв.
Продукт: Бял порцеланов умивалник за монтаж на стена или плот – модел с овално корито – артикулен к..
300,56лв.
Продукт: Бял порцеланов умивалник за плот монтаж – тип кръгла купа – модел ICB 870 White от колекц..
199,00лв.
Продукт: Бял порцеланов умивалник за монтаж върху плот – модел тип правоъгълна тавичка – артикулен ..
110,48лв.
Продукт: Бял умивалник за плот монтаж – модел ICB 879 от колекциите умивалници на Интер Керамик; ..
155,00лв.
Продукт: Бял порцеланов умивалник за монтаж в мебел – модел с плот от ляво и от дясно – артикулен к..
92,78лв.
Продукт: Бял порцеланов умивалник за монтаж в мебел – модел с плот от ляво и от дясно – артикулен к..
137,21лв.
Продукт: Бял порцеланов умивалник за монтаж в мебел – модел с плот – артикулен код ICC 7646 от коле..
117,60лв.
Продукт: Бял порцеланов умивалник за плот монтаж – тип квадратна купа – модел ICB 868 от колекциите..
109,90лв.
Продукт: Бял порцеланов умивалник за плот монтаж – тип овална купа – модел ICB 851 W от колекциите ..
139,97лв.
Продукт: Бял порцеланов умивалник за монтаж в мебел – модел със страничен плот от ляво и от дясно –..
89,00лв.
Мивка за баня тип двойна – монтаж върху плот; Модел от серията PURITA, код 10PL50120 – от продук..
400,00лв.
Продукт: Тъмно кафяв порцеланов умивалник за плот монтаж – модел ICB 864 BROWN от колекциите умивал..
199,00лв.
Продукт: Кафяв порцеланов умивалник за плот монтаж – тип кръгла купа – модел ICB 870 Brown от колек..
199,00лв.
Мивка за баня тип правоъгълна ваничка – монтаж върху плот; Модел от серията SISTEMA-Z, код 10SF5..
125,00лв.
Продукт: Бял порцеланов умивалник за плот – тип кръгла купа – модел ICB 803 от колекциите умивални..
89,36лв.
Мивка за баня – модерен дизайн от колекцията Inspira на Roca (Испания) – код на продукта A32752A000..
956,40лв.
Мивка за баня екстра размер – монтаж върху плот; Модел от серията PURITA, код 10PL51120 – от про..
385,00лв.
Мивка за баня – модерен дизайн от колекцията Inspira на Roca (Испания) – код на продукта A32752C000..
577,20лв.
Мивка за баня – модерен дизайн от колекцията Inspira на Roca (Испания) – код на продукта A32752B000..
859,20лв.
Мивка за баня тип купа – модерен дизайн от колекцията Inspira SOFT на Roca (Испания) – код на проду..
433,20лв.
Мивка за баня тип кръгла купа – монтаж върху плот Модел от серията Bplus, код 10AR65042 – от про..
100,00лв.

ДИЗАЙН
Вижте широка гама от мивки за всякакви интериорни и екстериорни пространства, които могат да отговарят на очакванията за качество и естетика и на най-взискателната клиентела. Като дизайн, Bania24.com разполага с широка гама порцеланови мивки - порцеланови мивки с полици за кухня от най-разнообразни материали, порцеланови мивки с плот, изработени майсторски от различни материали, порцеланови мивки, вградени в луксозни и функционални мебели, порцеланови мивки със стоманени държачи за кърпи, порцеланови мивки с висящо шкафче за баня или кухня и много други видове порцеланови мивки на ниски цени. Категорията предлага богато разнообразие мивки от порцелан онлайн - мивки от порцелан апартаменти, мивки от порцелан за вили, мивки от порцелан за арт галерии, мивки от порцелан за хотели, мивки от порцелан за резиденции, мивки от порцелан за посолства, мивки от порцелан за СПА, мивки от порцелан за къмпинги, мивки от порцелан за хижи, мивки от порцелан за ресторанти, мивки от порцелан за заведения, мивки от порцелан за хостели, мивки от порцелан за фитнес цетрове, мивки от порцелан за фризьорски салони, мивки от порцелан за басейни, мивки от порцелан за салони по разкрасяване, мивки от порцелан за туристически обекти, мивки от порцелан за държавни сгради, мивки от порцелан за обществени сгради, мивки от порцелан за частни сгради, както и много други видове порцеланови мивки на най-ниски цени.
Стил
Bania24.com предлага порцеланови мивки за баня и кухня. Банята и кухнята са много специални стаи в нашата къща. Тук ще намерите различни модели, с които да направите изявление във всеки стил от античността до постмодернизма. Ние разполагаме с луксозни мивки от порцелан, декоративни мивки от порцелан, класни мивки от порцелан, луксозни мивки от порцелан, изящни мивки от порцелан, елегантни мивки от порцелан, стилни мивки от порцелан, неконвенционални мивки от порцелан, арт мивки от порцелан, поп арт мивки от порцелан, дизайнерски мивки от порцелан, хубави мивки от порцелан, мивки от порцелан фини, антични мивки от порцелан, уникални мивки от порцелан, оригинални мивки от порцелан, маркови мивки от порцелан, ексцентрични мивки от порцелан, интериорни мивки от порцелан, футуристични мивки от порцелан, ориенталски мивки от порцелан, мивки от порцелан евтини, екстериорни мивки от порцелан, висококачествени мивки от порцелан, първокласни мивки от порцелан, качествени мивки от порцелан, класически мивки от порцелан, модерни мивки от порцелан, винтидж мивки от порцелан, ретро мивки от порцелан, изтънчени мивки от порцелан, и още много други стилове мивки от порцелан на атрактивни цени.
Цветове
Нашия онлайн магазин предлага маркови тоалетни принадлежности. Също така, разберете всичко за санитарния фаянс за баня, като се свържете с нашите експерти, дойдете до нашите шоуруми или прочетете за тенденциите в нашия блог, Секцията разполага с всички цветове и нюанси мивки от порцелан от целия спектър на дъгата. Тук ще намерите мивки от порцелан в нежни пастелни цветове или в ярки и смели поп цветове. Ние предлагаме евтини мивки от порцелан – бели мивки от порцелан, мивки от порцелан фигурки, мивки от порцелан принт, сиви мивки от порцелан, черни мивки от порцелан, мивки от порцелан червено и черно, мивки от порцелан фигури, червени мивки от порцелан, мивки от порцелан бордо, мивки от порцелан екрю, мивки от порцелан шарки, жълти мивки от порцелан, бежови мивки от порцелан, розови мивки от порцелан, мивки от порцелан слонова кост, лилави мивки от порцелан, оранжеви мивки от порцелан, сиви мивки от порцелан, сини мивки от порцелан, зелени мивки от порцелан, кафяви мивки от порцелан, пъстри мивки от порцелан, цветни мивки от порцелан, колоритни мивки от порцелан, цикламени мивки от порцелан, както и много други цветове мивки от порцелан на ликвидация.
Модели
Заповядайте в Bania24.com и можете да правите покупки от дома си, офиса или докато сте на път! Тук ще намерите мивки порцелан, мивки порцелан английски, мивки от порцелан баня, мивки от порцелан вграждане, мивки от порцелан за баня, мивки от порцелан за кухня, мивка от порцелан малка, мивки от порцелан за баня цени, мивки от порцелан за плот, мивки от порцелан изделия, мивки от порцелан кухня, мивки от порцелан китай,мивка порцелан цена, мивки от порцелан плот, мивки от порцелан кухненски, мивки от порцелан малки, mivki ot porcelan, mivki ot porcelan ceni, mivki it porcelan evtini.
Разновидности
В Bania24.com можете да пазарувате лесно, бързо и евтино! Ние разполагаме с различни видове евтини порнцеланови мивки - порцеланов умивалник, бял порцеланов умивалник, елегантен умивалник за баня, мивка за баня, мивка, мивка за вграждане, стояща мивка, стояща мивка за баня, мивка от порцелан с конзола, мивка за хора с увреждания от порцелан, мивка ретро, мивка с плот, полуконзола, монолитен порцеланов умивалник и много други модели порцеланови мивки на ликвидация.
Размери
Нашите производители предлагат своите модели в няколко размера и цвята. Изберете вложени или плот мивки за баня в дизайн и размери по Ваш избор в нашия онлайн магазин Bania24.com.
ПРИЛОЖЕНИЕ
В тази секция на Bania24.com, ще намерите пълна гама санитарен фаянс, за обзавеждането на Вашата баня. Помислили сме и за мивки за баня, където със сигурност всеки ще намери това, което търси. Разгледайте нашата дигитална витрина, която представя богат набор от ъглови мивки от порцелан за баня, мивки от порцелан за вграждане, мивки от порцелан за под плот, мивки от порцелан за върху плот, мивки от порцелан с полуботуш, мивки от порцелан интериорни, мивки от порцелан за малки кухни, мивки от порцелан за малка баня, мивки от порцелан за ретро баня, мивки от порцелан за ретро кухня, порцеланови мивки за кухня и всекидневна в едно, порцеланови мивки екстериорни, порцеланови мивки за барбекюта, порцеланови мивки за градината, порцеланови мивки за летни кухни и много други, а на Вас Ви остава само да си изберете дизайн, цвят и стил.
ЦЕНИ
Директни връзки на Bania24 с доставчици и производители на продукти от цял свят, които дават възможност на ви предоставят цялата година най-ниските цени! В допълнение, да се възползват от нашите супурпромоции на още по-ниски цени в такегорията „Промоции”!
МАРКИ/ЗАВОДИ
Ние сме директен вносители внасяме направо от фабриките винаги най-новите колекции, съобразени с последните международни тенденции. Ние работим с много дизайнери и стилисти, които осъществяват много стриктен подбор над производителите и продуктите, които включват в нашите специални селекции. Част от фабриките, от които внасяме и които поради големите количества, които изкупуваме ни правят чувствителни отстъпки са ROCA – испански бранд, INTER CERAMIC и FAYANS са български фирми и много други производители,които изработват различни видове порцеланови мивки на суперпромоции.
ПРОИЗХОД
Опитът ни е показал, че не винаги фирмите с най-популярни имена и най-скъпи цени предоставят най-добри продукти. Нашият магазин има традиция да инвестира и във все още не толкова известни, новосъздадени фирми, които изработват майсторски продукти с грижа и внимание. Тъй като те тепърва трябва да изградят репутацията си на този така сложен и динамичен пазар, дават всичко от себе си, за да покрият европейските стандарти за качество. Цените им са много по-достъпни, тъй като тяхното име все още не говори нищо не потребителите. Ние изключително подкрепяме такива фирми, които още не са се наложили на европейския пазар, особено, ако тези малки предприятия са български. Това, че във Италия и Испания има най-много такива фабрики и че Италия е модната столица на света и нейните дизайнери диктуват модните тенденции, не означава, че българските производители не могат да предложат също толкова добър стандарт. Ние предлагаме български мивки от порцелан, италиански мивки от порцелан, гръцки мивки от порцелан, испански мивки от порцелан, турски мивки от порцелан, китайски мивки от порцелан и много други мивки от порцелан на икономични цени.
НАЛИЧНОСТИ
Ние разполагаме с много големи наличности в нашите складове и шоуруми на уникални дизайнерски решения, в които хармонично се допълват функционалност и стил.
ТРАНСПОРТ
Ние изпълняваме Вашите поръчки с най-прецизните и бързи куриерски фирми у нас. При закупуване на цяла баня и поръчки на материали за баня над определена сума, Вие имате уникалната възможност да ползвате фирмен безплатен транспорт.
МАГАЗИНИ
С внимание към детайла и усет към красивото може да конфигурирате и оборудвате тези две интериорни пространства отлично чрез избор на санитарни изделия и мебели от нашия онлайн магазин Bania24.com. Заповядайте в един от нашите шоуруми, позиционирани в столицата, Разлог и Благоевград, за да се уверите, че Bania24 предефинира лукса!