Изчисти
Цена
Производители
Цвят
Размер
Допълнителен елемент
Каталог

Мебели от масив

Покажи:
Подредба:
Модернистичен бял комплект мебелировка за баня Cunda 60 – от селекция мебели за баня на ORKA (Турци..
2 326,45лв.
Луксозна мебел за баня – Laura Benigni (Италия) – модел Doge 1 White A; Луксозна дизайнерска ко..
4 655,00лв.
Колона Ermitage – луксозна мебел за баня -69%
Колона за баня Ermitage на Venus Ceramica – класически архитектурен елемент за вашия интериор, койт..
5 800,00лв. 1 800,00лв.
Уникален комплект MDF мебели за баня Montana 110 – от селекция мебели за баня на ORKA (Турция); Т..
8 929,85лв.
Шкаф за баня модел IKON 105 – произведено от ORKA (Турция); Това е хибриден модел – луксозен долен..
3 888,00лв.
Шкаф за баня модел TERRA 105 – произведено от ORKA (Турция); Това е конзолен модел – луксозен доле..
2 811,00лв.
Красив, цветен и тематичен комплект мебелировка за детска баня – Mickey 38 – от продуктовата база н..
1 080,98лв.
Красив, цветен и тематичен комплект мебелировка за детска баня – Minnie 38 – от продуктовата база н..
1 219,63лв.
Уникален комплект мебелировка Wood 120 – от селекция мебели за баня на ORKA (Турция); Това е компл..
10 574,82лв.
Изумително красив комплект мебелировка за баня Diamond 125 – от селекция мебели за баня на ORKA (Ту..
14 706,05лв.
Уникален комплект мебели за баня Konstanz 100 – обзавеждане с мрамор – от селекция мебели за баня ..
9 399,84лв.
Луксозна мебел за баня – Laura Benigni (Италия) – модел Doge 1 White. Луксозна дизайнерска конс..
4 655,00лв.
Луксозен плот с мивка за баня – Laura Benigni (Италия) – модел Teak Wood 191045 Луксозна диза..
2 590,00лв.
Луксозен плот с мивка за баня – Laura Benigni (Италия) – модел Teak Wood 191043 Луксозна диза..
2 501,00лв.
Луксозен плот с мивка за баня – Laura Benigni (Италия) – модел Teak Wood 191042 Луксозна диза..
1 592,00лв.
Луксозен плот с мивка за баня – Laura Benigni (Италия) – модел Teak Wood 191044 Луксозна диза..
2 590,00лв.
Луксозна мебел за баня Ermes – комплект шкаф-плот за баня с аплици и огледало – композиция на Gaia ..
10 181,64лв.
Луксозна мебел за баня Platea – комплект шкаф за баня, плот, аплици и огледало – композиция на Gaia..
12 703,59лв.
Огледало Ermitage – луксозна мебел за баня -50%
Огледало за баня Ermitage на Venus Ceramica – класическo правоъгълно огледало с дизайнерска архитек..
1 580,00лв. 790,00лв.
Пиедестал Ermitage – луксозна мебел за баня -50%
Пиедестал за баня Ermitage на Venus Ceramica – класически архитектурен елемент за вашия интериор, к..
1 600,00лв. 800,00лв.
Плот за баня – модерна мебел ICC 10072W от колекцията на Интер Керамик – мебели за баня, които дост..
495,00лв.
Луксозна мебел за баня – Settore C – модел на Mobilduenne (Италия). Красива многопластова констр..
5 301,50лв.
Уникалне плот за умивалник от тиково дърво. Внесете част от природата в банята си с тази невероятна ..
620,00лв.
Луксозна мебел за баня – Proposta 524 Snake – модел на Mobilduenne (Италия). Виртуозна хибридн..
6 485,90лв.

ДИЗАЙН
Е-магазинът на Bania24.com обновява редовно своята своеобразна дигитална „витрина”, за да предложи винаги актуален нов продуктов каталог от интериорни решения дизайнерски идеи, които вдъхновяват, както потребителите, така и дизайнерите, чиято работа е свързана с интериора. Ако имате луксозна баня, обърнете специално внимание на шкафовете - на техния цвят, стил и дизайн, защото те могат да променят чувствително възприятието и начина, по който помещението въздейства. Мебелите на Bania24.com са компактни и с алтернативен, ретро, класически, футуристичен или оригинален дизайн. Те са изработени по свръх модерни технологии, за да издържат на пари, влага и вода. В онлайн платформата на магазин Bania24.com може да намерите огромен брой разновидности от шкафове от масив, комплекти – горен и долен шкаф с огледало и лампа, както и отделни шкафове, колони, плотове, рафтове и огледала. В секцията се предлагат мебели от масив за баня за къщи, мебели от масив за баня за резиденции, мебели от масив за баня за арт галерии, мебели от масив за баня за посолства, мебели от масив за баня вили, мебели от масив за баня за хостинги, мебели от масив за баня за хижи, мебели от масив за баня за хотели, мебели от масив за баня за заведения, мебели от масив за баня за офиси, мебели от масив за баня за държавни, частни и обществени сгради.
Стил
Ако сте привърженик на аристократичните мебели с добро потекло, в нашия магазин, ще намерите това, което търсите. Ако предпочитате модерния градски стил – попаднали сте на точното място! Тук ще намерит евъзможности от арт мебели от масив, антични мебели от масив, ретро мебели от масив, винтидж мебели от масив, оригинални мебели от масив, маркови мебели от масив, уникални мебели от масив, стилни мебели от масив, модерни мебели от масив, състарени мебели от масив, мебели от масив в стила на английската държава, мебели от масив в сатроанглиски стил, мебели от масив в стила на френската държава, мебели от масив във френски селски стил, елегантни мебели от масив, хубави мебели от масив, красиви мебели от масив, изящни мебели от масив, луксозни мебели от масив и мебели от масив на ниски цени.
Цветове
Цветовете на мебелите от масив са бял, бежов, златен, кафяв, сив, сребрист и пр. Дръжките и бижутата биват медни, златни, сребърни и др. с ефекти на модернистичен, класически или античен стил. Белият цвят е най-сигурен, но ако всичко в банята Ви е в светли цветове, шкафовете няма да могат да се откроят, за това може да заложите на по-тъмен цвят. През последните години контрастите са много търсени. Тук може да срещнете мебели от масив бяло и черно, бели мебели от масив, черни мебели от масив, сиви мебели от масив, бежови мебели от масив, мебели от масив слонова кост, мебели от масив цвят камел, мебели от масив цвят каки, червени мебели от масив, винени мебели от масив, мебели от масив бордо, мебели от масив розови, мебели от масив естествен цвят, колоритни мебели от масив, живописни мебели от масив, контрастни мебели от масив, кафяви мебели от масив, мебели от масив цвят горчица, сини мебели от масив, зелени мебели от масив, жълти мебели от масив, златни мебели от масив, сребълни мебели от масив и още много мебели от масив на на разпродажба.
Модели
Ние разполагаме с богата гама специално селектирани дизайнерски основи за мивка, златни ретро мебели с мрамор, комплекти за баня, ретро плотове за баня от дъб, ретро шкафове от масив с вграден умивалник, масички за баня, мебели за баня, колони за баня, дизайнерски основи за мивка, както и комплекти, съдържащи долен шкаф с мивка, горен шкаф с огледало и лампа. Категорият предлага мебели от масивно дърво онлайн - мебели от масив с дърворезба, мебели от масив с
Разновидности
Bania24.com е най-известната и най-предпочитаната българска марка за оборудване, обзавеждане и декорация на бани от пода до тавана. Всички мабели от масив в колекцията са с тенденция да бъдат вградени, окачени, галванично прикачени и пр., спестяващи място опции. Всички мебели са пригодени да бъдат влагоустойчиви и да не променят вида си при намокряния. По-луксозните мебели са с снабдени с механизъм, позволяващ плавно затваряне на вратичките и чекмеджетата. Секцията разполага с богата гама евтини мебели от масив –мебели за баня от масив, мебели от кестен, мебели от махагон, мебели от масив чам, мебели от масив бук, мебели от масив дъб, мебели от масив липа, мебели от масив орех, мебели от тиково дърво, мебели от масив череша, мебели от масив ясен, мебели от масив явор и други мебели от масив на ликвидация.
Размери
B Bania24.com може да Ви бъдат изработени и мебели от масив по поръчка. Съобразете вашите пpостранства с мебели от широката гама мебели за баня от мдф или масив в нашия уеб сайт и създайте свой собствен проект, като изберете видове, подходящи за Вашия стил.
ПРИЛОЖЕНИЕ
Дървото е отличен материал, но е важно да се разберат неповторимите му възможност и да не бъдат бъркани с дефекти. Възможностите в работата с четката могат да създадат характер и неповторимо въздествие на мебелите. Съединяващите се линии и чворовете са естествена опция за създаване на естествена визия на дървените мебели и е добре те да бъдат оставени да се виждат през боядисаните мебели, тъй като те допълват дизайна с нотка на любопитство и не пречат на изявлението на стила. Всеки дървен материал е склонен да показва промени със смяната на сезоните поради измененията в атмосферата и влажността. Това може да доведе до трувности в отварянето и затварянето на шкафовете и чекмеджетата, но може с нанасяне на малко восък, това да се улесни. Също така е много важно мебелите да са поставени по такъв начин на обикновено неравните подове в баните, че вратите да се използват лесно. За това мебелите на Bania24.com предвиждат възможност за стабилно нивелиране. Всеки мебел може да бъде нивелиран чрез повдигането на най-ниския ъгъл. Избягвайте избагането им на твърде силна топлина и светлина. Мебелите на Bania24.com предвиждат, че в банята може да бъде включен радиатор, но все пак, не ги позиционирайте в непосредствена близост до него. Минимумът е 30см. Използвайте табли и поставки преди да поставите горещи чинии, електроуреди и пр., тьй като директното излагане може да създаде петна от изгаряне. Крачетата от тъмната гума на уредите съдържа химикали, с които е добре да бъдете внимателни.
ЦЕНИ
Ние работим с търговци, които се интересуват от мебели от масив на дребно и мебели от масив на едро. В продуктовото описание на всеки мебел е посочено дали мивката е включена в цената. Моля свържете се с наш консултант, ако имате въпроси.
МАРКИ/ЗАВОДИ
Използването на оптимално най-качествените и надеждни материали, обработка и дизайн позволяват на производителите да отговорят на високата конкуренция в този вид индустрия. Мебелите се произвеждат от висококачествен MDF, масивна дървесина, метал, порцелан, мрамор, стъкло и други. Drop Greece е гръцки бранд, който предлага първокласни комплекти долен шкаф с мивка, горен с огледало и лампа.
ПРОИЗХОД
Bania24.com е брандът на българската аристокрация, хората на изкуството и интелигенцията. Bania24.com създава вече дълги години българския шик в модата. Bania24.com предлага български мебели от масив, гръцки мебели от масив, италинаски мебели от масив, испански мебели от масив и много други мебели от масив на ликвидация.
НАЛИЧНОСТИ
Ние се стараем да съхраняваме много големи наличности в нашите складове и магазини, тъй като знаем колко е важно за Вас продуктите за реновиране на банята да пристигат в уречения срок. Особено, ако ремонтът го извършва нает от Вас екип.
ТРАНСПОРТ
Ние работим с най-добрите куриери в страната, при закупуването на цяла баня и поръчки на плочки на по-голяма сума, Вие можете да ползвате безплатно нашия фирмен транспорт.
МАГАЗИНИ
Заповядайте в нашите магазини, за да получите повече информация за експлоатацията и поддръжката на нашите мебели от масив. Нашите магазини са позиционирани в градовете София, Благоевград и Разлог.